Websites

De uitstraling van uw bedrijf, online.

Bedrijfswebsite laten maken

Een website representeert uw bedrijf online. Daarom moet deze er professioneel uitzien, goed toegankelijk zijn en natuurlijk gebruiksvriendelijk. Maar het moet vooral de uitstraling van uw bedrijf op een juiste manier overbrengen op de bezoeker. Uiteraard is het ook belangrijk dat de inhoud van uw website eenvoudig door uzelf aan te passen is.

Bij BitBoss bent u aan het juiste adres voor het laten ontwikkelen van een maatwerk website, die volledig is gericht op uw wensen. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteit. Aangezien een significant deel van de bezoekers tegenwoordig via tablet en smartphone komt, kunnen we desgewenst 'responsive design' toepassen, waardoor u maar één website hoeft te laten ontwikkelen en beheren voor zowel desktop, laptop, tablet als mobiel. Uiteraard zijn alle teksten van uw website netjes en eenvoudig op te maken m.b.v. een zgn. WYSIWYG editor (What You See Is What You Get).

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor implementaties van een Open Source CMS zoals WordPress, die tot op zekere hoogte, ook in te richten is naar uw wensen.

Ook voor het hosten van uw website kunt u bij ons terecht, zowel voor maatwerk als WordPress hosting tegen scherpe tarieven. Ook domeinnaamhosting, DNS, e-mailhosting en SSL certificaten kunt u bij BitBoss onderbrengen.