Webhosting

Altijd bereikbaar, dat is vanzelfsprekend.

Nu tijdelijk GRATIS SSL

Omdat BitBoss vindt dat het internet veiliger moet worden, bieden wij bij afname van een domeinnaam met webhosting nu tijdelijk gratis één jaar SSL.

Met SSL wordt de verbinding tussen de browser van een gebruiker en de server beveiligd, zodat afluisteren niet mogelijk is. Het gebruik van SSL is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van de browser, en een internetadres dat begint met https. Deze techniek wordt ondermeer gebruikt op pagina's waar persoonsgegevens worden ingevoerd, en bij online betalingen.

Betrouwbare webhosting

Of u nu een website, webshop of webtoepassing laat ontwikkelen, deze software zal altijd moeten worden gehost, zodat het via internet toegankelijk wordt. BitBoss heeft diverse professionele dienstverleners geselecteerd, zodat de hosting die wij bieden veilig, betrouwbaar, snel en voor de juiste prijs kan worden aangeboden aan onze klanten. Afhankelijk van uw wensen en eisen en de software die moet worden gehost, kunnen we de volgende soorten hosting aanbieden:

  • Shared VPS
  • Private VPS
  • Dedicated hosting
  • Cloud hosting
  • CDN hosting

Wij adviseren u graag bij de keuze van de hosting voor uw website, webshop of webapplicatie. Het type hosting kan altijd op uw wensen worden afgestemd.

Uw website moet altijd online zijn, onder alle omstandigheden

Als u hosting bij BitBoss afneemt, wordt u automatisch gratis beschermd tegen (DDoS) aanvallen, virussen en scraping, gebruiken we diverse technieken voor snelle laadtijden en heeft u altijd inzicht in uw bezoekersaantallen.

Bij BitBoss kunt u ook terecht voor het registreren van domeinnamen (inclusief DNS beheer), SSL certificaten en e-mail hosting. Informeer naar onze gunstige tarieven en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van deze tijd.