Webshops

Online verkopen, een vak apart.

Webshop laten maken

Elke onderneming is uniek, zo ook elke webshop. BitBoss kijkt daarom naar de behoeften van de onderneming, en ontwikkelt zowel volledig maatwerk webshops, als Magento en Lightspeed webshops. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw specifieke wensen altijd geïmplementeerd kunnen worden, zonder dat u tegen beperkingen of onverwacht hoge kosten aanloopt. Of dit nu grafische vormgeving betreft of functionaliteit: uw eisen en wensen staan altijd voorop, techniek is slechts een middel.

We zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie

Het belangrijkste doel van een webshop is het verkopen van producten (of diensten). Natuurlijk zijn merkbeleving, uitstraling informatie verschaffing ook belangrijk. Maar uiteindelijk moet uw webshop omzet opleveren. BitBoss houdt daarom altijd de onderdelen in de gaten die invloed hebben op de conversie van uw webshop, zoals het gebruiksgemak, de minimale hoeveelheid stappen om een bestelling te plaatsen, maar ook dingen als de kleur van de Call To Action (CTA) knoppen, de positionering van elementen etc. Veel bezoekers komen tegenwoordig in uw webwinkel via een smartphone of tablet, ook deze bezoekers moeten eenvoudig kunnen bestellen. Op deze manier verhoogt u de omzet van uw webshop, zonder grote investeringen.

Koppelingen

Door uw webshop te koppelen aan andere systemen, kunt u uzelf veel werk besparen. Door bijvoorbeeld uw kassasysteem te koppelen, worden prijswijzigingen, productinformatie en voorraadstanden automatisch bijgewerkt. Door uw boekhoudsysteem te koppelen wordt de omzet uit uw webshop automatisch verwerkt. In ieder geval heeft uw webshop een koppeling nodig met een Payment Service Provider (PSP) om online betalingen te kunnen verwerken. Door voldoende betaalmethoden aan te bieden bent u ervan verzekert dat uw klant kan afrekenen op de door hem gewenste manier, zoals iDEAL, MasterCard, VISA, en PayPall. Maar zeker met methodes om achteraf te betalen (bijv. Rembours, Acceptgiro, Bankoverboeking, Automatische incasso of Klarna). BitBoss heeft koppelingen gemaakt met de volgende PSP's (koppelingen met andere PSP's zijn uiteraard ook mogelijk):

  • Adyen
  • Buckaroo
  • Ingenico (voorheen Ogone)
  • Klarna
  • Mollie
  • Payleven (PIN betalingen in fysieke winkel)

Als uw webshop eenmaal goed begint te lopen, is het raadzaam om te koppelen met een distributeur. BitBoss heeft koppelingen gerealiseerd met onder meer PostNL en DHL (DHL For You, Europlus en Europack).

Online zaken doen is meer dan het hebben van een webshop alleen

E-commerce advies

Is uw huidige webshop nog niet aan vervanging toe, maar wilt u wel meer uit uw webshop halen? Wij geven graag deskundig advies op het gebied van conversieoptimalisatie, margeoptimalisatie, online marketing, zoekmachine optimalisatie / Search Engine Optimization (SEO), automatisering en ander advies om uw webshop beter te laten performen en uw omzet te verhogen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden!

Online Marketing

Reclame maken op internet is een vak apart. Voor u het weet geeft u veel geld uit aan de verkeerde dingen. Veel webshops hebben dit niet inzichtelijk, en doen veel op de gok. Een goed en degelijk advies op het gebied van Online Marketing is daarom cruciaal. De kosten hiervan betalen zich vrijwel altijd terug. Bij BitBoss kunt u terecht voor advies op het gebied van Google Adwords, Google Shopping, Retargeting, E-mailmarketing / nieuwsbrieven, Social Media, Affiliate Marketing, Link Building, SEO etc. Naast advies kunt u ook bij BitBoss terecht voor het uitvoeren van de benodigde acties en implementaties.